I Bredsten Gymnastik Forening har vi plads til alle – både drenge og piger og alle aldre. Desværre ser man landet over en tendens til, at især drengene udebliver fra gymnastikken. Derfor vil vi gerne slå et slag for at også drengene ser gymnastik som en mulighed når der skal vælges sportsgren i Bredsten. Udover de fantastiske hold vi har er der også er det også værd at fremhæve, at vi har mange trænere – og de er ligeså motiverede for at skabe en god oplevelse som Lasse og Emil på billedet.

Går man f.eks i 3.-5. klasse da kan man gå på et hold der hedder Mini Mix:
På dette hold vil styrke, koordination, hurtighed, balance og leg være elementer der præger den ugentlige træning. Holdet vil introducere gymnasten til rytmisk grundtræning og spring i trampolin, på gulv og med redskaber. Vi vil prøve at gennemføre et særskilt rytmehold. Træningerne er opbygget som traditionel holdtræning efter “følg-mig-princippet”. Der vil primært under springtræningen -i det omfang det er muligt – rettes og vejledes individuelt. Vi afholder 1-2 weekendtræninger. Der er ingen krav til udstyr andet end bare tæer og almindeligt træningstøj.

Går man i 6.-9. klasser kan man gå på juniorholdet:
Bredsten Juniorhold er et spring hold der fokuserer på fællesskab og sammenhold, samt individuel udvikling og målsætning. Vi er et hold der byder hjerteligt velkommen til alle gymnaster som brænder for gymnastikken, uanset deres niveau. 

Man kan se alle holdene her.