Inden man når til dette🏆 Starter alle på børneholdene i den lokale klub….🤾🏻‍♀️🤾🏼‍♂️
Vi kan i år byde velkommen til Peder som ny træner for vores U9-U13 hold 🤗 det er vi super glade for han har lyst til🎉
Holdet træner hver tirsdag kl. 16.30-18.00 i Bredsten hallen.
Kom og træn med – de første 3 gange er gratis🙈

Om du er nybegynder eller har spillet før så kom og prøv – vi har det sjovt og får super motion🥵🥵🤣
Tag din ven eller veninde med👭👬👫 Hvis du spiller fodbold er du velkommen til at starte efter efterårsferien til nedsat kontingent.

I Bredsten Gymnastik Forening har vi plads til alle – både drenge og piger og alle aldre. Desværre ser man landet over en tendens til, at især drengene udebliver fra gymnastikken. Derfor vil vi gerne slå et slag for at også drengene ser gymnastik som en mulighed når der skal vælges sportsgren i Bredsten. Udover de fantastiske hold vi har er der også er det også værd at fremhæve, at vi har mange trænere – og de er ligeså motiverede for at skabe en god oplevelse som Lasse og Emil på billedet.

Går man f.eks i 3.-5. klasse da kan man gå på et hold der hedder Mini Mix:
På dette hold vil styrke, koordination, hurtighed, balance og leg være elementer der præger den ugentlige træning. Holdet vil introducere gymnasten til rytmisk grundtræning og spring i trampolin, på gulv og med redskaber. Vi vil prøve at gennemføre et særskilt rytmehold. Træningerne er opbygget som traditionel holdtræning efter “følg-mig-princippet”. Der vil primært under springtræningen -i det omfang det er muligt – rettes og vejledes individuelt. Vi afholder 1-2 weekendtræninger. Der er ingen krav til udstyr andet end bare tæer og almindeligt træningstøj.

Går man i 6.-9. klasser kan man gå på juniorholdet:
Bredsten Juniorhold er et spring hold der fokuserer på fællesskab og sammenhold, samt individuel udvikling og målsætning. Vi er et hold der byder hjerteligt velkommen til alle gymnaster som brænder for gymnastikken, uanset deres niveau. 

Man kan se alle holdene her.

Kan du sy og har du lyst til at hjælpe Bredsten If Gymnastik med at lave ærteposer så vil vi rigtig gerne høre fra dig eller jer. Karina Mikkelsen, som er instruktør på børneyoga har brug for ærteposer til børn mellem 6-10 år. Dem vi har idag er simpelthen blevet for gamle.

Du kan kontakte Karina Mikkelsen på telefon 2730 8030.

Volleyball sæsonen starter op nu og alle der har interesse er velkomne. Vi spiller på A, B, C niveau., hvilket betyder at alle kan være med også selvom man ikke har spillet før.

Du kan læse mere om volleyball på vores hjemmeside. Har du spørgsmål kan du ringe til Flemming på telefon 2283 1257.

Først skal lige lyde en stor tak for den forgangne sæson
Gymnastikforeningen vil gerne takke for en sjov og energisk gymnastik sæson 2018/2019.
Vi sluttede af på bedste vis med fin opvisning med næsten alle foreningens hold på gulvet, samt en række dygtige gæste hold. Vi er rigtig glade for at se så mange, forældre, søskende, bedsteforældre m.m. være med til at støtte og bakke om denne gode dag endnu en gang.

En ekstra tak, skal lyde til alle instruktører, hjælpe instruktører og andre frivillige – Uden jer ville gymnastik i Bredsten ikke være muligt.

Vil du være frivillig i Bredsten Gymnastikforening?
I Bredsten gymnastikforening er vi altid åbne for nye medlemmer, trænere og nye tiltag. Derfor er man altid velkommen til at kontakte os.

For at kunne tilbyde sjov og lærerig træning under sikre forhold, kræves der mange hænder til det praktiske, både som instruktør, hjælpeinstruktør og bestyrelsesmedlem m.m.

Vi søger derfor til sæsonopstarten september 2019:

Instruktører, der kan varetage planlægning og gennemførsel af holdtræning

Hjælpeinstruktører, der under instruktørens vejledning kan hjælpe til med den enkelte træning.

Forældrehjælpere, der kan bidrage med praktisk hjælp til træningerne (Redskaber ud/in, hjælp v lege-/springbaner/modtagning efter instruktion)

Springinstruktører /modtagere til spring (alle aldre)

Du kan byde ind på hold til alle aldersgrupper fra 2 år op til 17 år, og + 18 år hold. Om du er uerfaren eller erfaren (ift ovenstående) spiller ingen rolle, vi vil tilstræbe at du får al den støtte, der er behov for. Det primære er at du har lyst til at bidrage til at børnene har nogle gode og inspirerende træninger. Kom frisk, og kontakt formand Betina Westergaard på mail: bwk.aars@post.tele.dk

Kender du en god kandidat, er du meget velkommen til at tippe vedkommende, eller os.

Vi tilbyder:

  • En velfungerende gymnastikforening, med en bestyrelse, der varetager praktiske forhold (sæsonplaner, halfordeling, registrering, betaling mm).
  • Et fællesskab med de øvrige instruktører/hjælpeinstruktører, der altid er klar med hjælp og opbakning.
  • Uddannelse via DGI gymnastikkurser, som du finder interessante.

Med Venlig hilsen Bredsten Gymnastikforening.