Først skal lige lyde en stor tak for den forgangne sæson
Gymnastikforeningen vil gerne takke for en sjov og energisk gymnastik sæson 2018/2019.
Vi sluttede af på bedste vis med fin opvisning med næsten alle foreningens hold på gulvet, samt en række dygtige gæste hold. Vi er rigtig glade for at se så mange, forældre, søskende, bedsteforældre m.m. være med til at støtte og bakke om denne gode dag endnu en gang.

En ekstra tak, skal lyde til alle instruktører, hjælpe instruktører og andre frivillige – Uden jer ville gymnastik i Bredsten ikke være muligt.

Vil du være frivillig i Bredsten Gymnastikforening?
I Bredsten gymnastikforening er vi altid åbne for nye medlemmer, trænere og nye tiltag. Derfor er man altid velkommen til at kontakte os.

For at kunne tilbyde sjov og lærerig træning under sikre forhold, kræves der mange hænder til det praktiske, både som instruktør, hjælpeinstruktør og bestyrelsesmedlem m.m.

Vi søger derfor til sæsonopstarten september 2019:

Instruktører, der kan varetage planlægning og gennemførsel af holdtræning

Hjælpeinstruktører, der under instruktørens vejledning kan hjælpe til med den enkelte træning.

Forældrehjælpere, der kan bidrage med praktisk hjælp til træningerne (Redskaber ud/in, hjælp v lege-/springbaner/modtagning efter instruktion)

Springinstruktører /modtagere til spring (alle aldre)

Du kan byde ind på hold til alle aldersgrupper fra 2 år op til 17 år, og + 18 år hold. Om du er uerfaren eller erfaren (ift ovenstående) spiller ingen rolle, vi vil tilstræbe at du får al den støtte, der er behov for. Det primære er at du har lyst til at bidrage til at børnene har nogle gode og inspirerende træninger. Kom frisk, og kontakt formand Betina Westergaard på mail: bwk.aars@post.tele.dk

Kender du en god kandidat, er du meget velkommen til at tippe vedkommende, eller os.

Vi tilbyder:

  • En velfungerende gymnastikforening, med en bestyrelse, der varetager praktiske forhold (sæsonplaner, halfordeling, registrering, betaling mm).
  • Et fællesskab med de øvrige instruktører/hjælpeinstruktører, der altid er klar med hjælp og opbakning.
  • Uddannelse via DGI gymnastikkurser, som du finder interessante.

Med Venlig hilsen Bredsten Gymnastikforening.